• Raklapbútor 3db-os párna szett mexikói mintás
Raklapbútor 3db-os párna szett mexikói mintás
BE912-340.168.175

Raklapbútor 3db-os párna szett mexikói mintás

43 900 Ft

A fényviszonyoktól és a képernyő beállításától függően, a termék valós színe árnyalatban eltérhet a képektől. Az ár alanyi adómentes!


Leírás

Tequila, kaktuszok, türkizkék tenger, homok sivatagok, trópusi esőerdő, tortilla. Csak néhány jellegzetesség, amiről a rendkívül sokszínű Mexikó jut eszünkbe. Közelebb hozzuk Neked ezt a változatos trópusi országot a kerti textileken keresztül a Mexikóra utaló anyagok használatával. Teremts dél-amerikai környezetet mexikói mintás Raklap bútor párnával. Huzatát az élénk színhasználat és a kellemes tapintás jellemzi. Anyaga jó légáteresztő kevert szálas pamut, amelynek vastagsága és erőssége teszi alkalmassá az ülőpárnát hosszú távon a kültéri használatra. Az ülőfelület mérete ~120x80cm. A párna extra kényelmét tovább fokozza a 16 cm-es vastagsága. Ajánljuk hozzá az egyszínű, vagy szintén mexikói mintás hátpárnákat.

Felhasználás: raklap és rattan bútorokhoz
TÖLTET
Darált szivacs

Darált poliuretán habszivacs (15kg/m3).

Paraméterek
Méret      
60x40x20cm
120x80x16cm
Huzat      
75% pamut - 25% PE
Szín      
terra
Minta      
mexikói
Töltet      
darált szivacs
Kezelés      
mosás csak kézzel max 30°C
Súly      
~ 8 kg

Vélemények

Vélemények

Ha van már személyes tapasztalatod, írd meg véleményed a termékről! A leendő Vásárlóknak sokat segítenél a döntésben, hogy melyik terméket válassza.

Értékelem

Raklapbútor 3db-os párna szett mexikói mintás

Hány csillagot adnál?