A megrendelt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el hozzád. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelésed a lehető leghamarabb megkapd! Személyes átvételre nincs lehetőség. A szállítás Magyarország bármely pontjára kérhető, szállítást külföldre nem vállalunk.

Azoknál a termékeknél, ahol a termék paraméterénél "Szállíthatóság: raklapos" információ van feltüntetve, a szállítási szolgáltatás csak "háztól-házig" érvényes! Emeletre a szállító nem viszi fel a küldeményt! A lerakodást elvégzi a szállító, viszont csak olyan helyre, ami teherautóval biztonságosan megközelíthető, és csak egyetlen pontra köteles lehelyezni.


 • FUTÁRSZOLGÁLAT

  A csomagok kiszállítását, a csomag méretétől és súlyától függően eltérő futárszolgálat végzi. A kiszállítás Magyarország teljes területén, hétfőtől péntekig 8.00-tól 18.00-ig történik. A csomagod amint átadásra kerül a futárszolgálatnak, értesítünk Téged e-mailben. Az e-mailben egy csomagkövetési linket küldünk, ami egy csomagkövetési oldalra irányít, ahol megtekintheted a szállítás aktuális állapotát! A kézbesítés várható idejéről a futárszolgálat e-mail értesítőben fog tájékoztatni.

 • CSOMAGMÉRET

  Normál méretű csomag (Párna): Mérethatár: a csomag hossza maximum 175 cm-ig engedett. Súlyhatár: 20 Kg. Ha a megrendelt termék(ek) méretéből és/vagy súlyából kifolyólag, nem lehetséges összecsomagolni úgy, hogy a méret vagy súlyhatárba beleférjen, a megrendelést több "Normál méretű" csomagba rakjuk össze. Ha a termék jellegéből adódóan ez sem lehetséges, a megrendelést "Nagy méretű csomag"-ként kezeljük.

  Nagy méretű csomag - (Bútor): Ha a csomag hossz nagyobb mint 175cm, vagy súlya meghaladja a 20Kg-ot. Mérethatár: hosszúság 120cm, szélesség 80cm, magasság 220cm. Súlyhatár: 300 Kg

 • SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

  A szállítás költsége a megrendelt termék(ek) méretétől és súlyától függően változik.


  SZÁLLÍTÁSI DÍJTÁBLÁZAT / NORMÁL MÉRETŰ CSOMAG (Párnák)

  Súlyhatár Díj
  0 – 5 kg 2200.-Ft
  5,1 – 10 kg 2800.-Ft
  10,1 – 20 kg 3500.-Ft

  Az árak alanyi adómentesek!

  SZÁLLÍTÁSI DÍJTÁBLÁZAT / NAGY MÉRETŰ CSOMAG (Bútor)

  Súlyhatár Díj
  42,00 kg-ig 10.500.-Ft
  42,01-70,00 kg 20.500.-Ft
  70,01-120,00 kg 30.500.-Ft
  120,01-150,00 kg 40.500.-Ft
  150,01-200,00 kg 45.500.-Ft
  200,01-300,00 kg 55.500.-Ft

  Az árak alanyi adómentesek!

 • SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

  A várható szállítási idő 4-5 munkanap.

   Kivéve:
  • ha az adott terméknél más szállítási határidő van feltüntetve
  • ha a termék nincs raktáron, vagy a megrendelni mennyiség több, mint a rendelkezésre álló raktárkészlet
  • baleset, előre nem látható közlekedési akadályok esetén

  Amennyiben a feltüntetett szállítási határidőt meghaladja a kiszállítás időpontja, abban az esetben feltétlenül tájékoztatunk.

  A szállítás nem időgarantált szolgáltatás, a termékeknél, és egyéb kommunikáció során közölt szállítási határidők tájékoztató jellegűek! A szállítási határidők változtatási jogát fenntartjuk!

 • CSOMAGOLÁS

  Szeretnénk, hogy vásárlásoddal teljes mértékben elégedett legyél, ennek elengedhetetlen része, hogy a megrendelt termékeket tisztán és sérülésmentesen vehesd kézbe.
  Itt jön szóba a megfelelő csomagolás, erre igen nagy hangsúlyt fektetünk. A megrendelésed nagy gondossággal, és odafigyeléssel csomagoljuk be, hogy a termékek tökéletes állapotát biztosítsuk a feladástól az átvételéig.

  Sérült csomag:

  Kérjük, hogy a csomag állapotát kézbesítéskor a futár jelenlétében vizsgáld meg. Ha olyan mértékű sérülés látható a dobozon, amely a benne lévő termék károsodására utal, vétess fel jegyzőkönyvet, és ne vedd át a csomagot. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban reklamációt elfogadni, és térítésmentesen cserélni a sérült terméket.

 • SIKERTELEN KÉZBESÍTÉS

  Sikertelen kézbesítés esetén a futár, a következő munkanapon ingyenes másodszori kézbesítést kísérel meg. Az címzett hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei azonban minden esetben a címzettet terhelik.
  A csomag újraküldését kizárólag a csomag eredeti ellenértékének és az újbóli kiszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

A SZÁLLÍTÁS TOVÁBBI RÉSZLETEI, FELTÉTELEI AZ ASZF 8. pontjában


Kellemes vásárlást kíván a gardentextil.hu csapata!